Servisna ponuda

Bezbrižna vožnja puna užitka

Paketi redovnog održavanja za vozila starija od 4 godine

Želimo da se Vaš Volvo još dugo vozi i da odlično radi godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Da bismo Vam omogućili bezbrižnu vožnju punu užitka, u ovlaštenim servisima dajemo kupcima vozila starih od 4 do 8 godina popust od 15% i kupcima vozila starijih od 8 godina popust od 25%, na dijelove i uslugu redovnog održavanja vozila. Svaka Volvo radionica koristi originalne Volvo dijelove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koja čine Vaše Volvo vozilo svaki put još boljim.

Usluga redovnog održavanja uključuje:

 • pregled vozila
 • zamjenu svih filtera i ulja u motoru
 • zamjenu kočionih obloga po potrebi
 • zamjenu kočionih diskova po potrebi
 • zamjenu ili nadopunu rashladne tekućine
 • zamjenu kompleta zupčastog remena ili lanca po potrebi
 • zamjenu kompleta pomoćnog remena po potrebi
 • zamjenu kompleta pumpe za vodu po potrebi
 • zamjenu originalne kočione tekućine po potrebi
 • dopunu aditiva filtera čestiica dizelskog motora (ovisno o vrsti filtera čestica)
 • zamjenu osiguača električne instalacije po potrebi

Osim na dijelove za redovno održavanje, Imate popust i na slijedeće potrošne dijelove:

 • kočione obloge i diskove i druge dijelove kočionog sistema
 • brisače i tekućinu za pranje stakla
 • akumulator
 • sve vrste žarulja
 • amortizere
 • termostat
 • glavčine kotača
 • rezervni kotač vozila

Prijava na servis

Akcija za vozila s automatskim mjenjačem

Zamjena ulja za samo 2.300,00 HRK

Ako vozite Volvo s automatskim mjenjačem i intenzivno ga koristite - što podrazumijeva brzu vožnju, puno vožnje po gradu, vuču prikolice i čestu upotrebu pri visokim vanjskim temperaturama - Vašem vozilu trebaju česte zamjene ulja mjenjača. Ova vrsta održavanja neophodna je kako bi se osiguralo nesmetano mijenjanje stupnjeva prijenosa i smanjilo trenje u mjenjaču.

Redovita zamjena ulja mjenjača u pravilu se obavlja u skladu s propisanim servisnim intervalom, a prilikom gore opisane intenzivne upotrebe, nakon 60 000 km.

Ako je prema prvom ili drugom kriteriju vrijeme za zamjenu ili možda primjećujete teže mijenjanje stupnjeva prijenosa, što također može dovesti do kvarova, pozivamo Vas da iskoristite našu trenutnu akciju: ulje u automatskom mjenjaču Vašeg vozila zamijenimo po akcijskoj cijeni od 2.300,00 HRK, koristeći 10 l originalnog Volvo ulja kao dio usluge (U nekim slučajevima kada ulje u mjenjaču nije nikada mijenjano ili ako se vozilo koristilo u ekstremnim uvjetima, potrebno je dodatnih 2 litre ulja kako bi se sistem očistio i u njemu ostalo samo čisto ulje).

Iskoristite priliku!

Prijava na servis

Välkommen

Iskoristite paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su na primjer tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljito ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da ste potpuno bezbrižni. Cijena usluge je 115 kn, a u slučaju servisa ili popravka vozila, usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašteni Volvo servisi opremljeni su s posebnom programskom opremom VIIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može ažurirati Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam osiguravamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu. Dodatno Vas obavještavamo o novostima i promjenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovito radimo za Vas.

Iskoristite pogodnosti paketa

AKCIJSKA SERVISNA PONUDA

Još bezbrižnija vožnja za samo 230 HRK

U ovlaštenom Volvo servisu temeljito poznajemo vaše vozilo. Zato možemo kao stručnjaci provjeriti njegovo stanje i omogućiti mu sve što treba kako bi i dalje radio savršeno.

U aktualnoj akcijskoj ponudi za samo 230 HRK nudimo vam posebno prilagođen servis u okviru kojeg vozilo najprije operemo, potom mu provjerimo ispušni sustav, dijelove ovjesa i druge bitne komponente. Provjeravamo postojanje oštećenja ili ogrebotina na karoseriji, pokrov motora, vjetrobransko staklo i pragovi, kao i gumene dijelove na motoru te naplatke i gume. Vršimo i računalnu dijagnostiku svih komponenti te ažuriramo softver. Cjeloviti pregled vašeg Volva izvode naši vrhunski osposobljeni tehničari korištenjem suvremene tehnologije.

Pozivamo vas da nas posjetite i osigurate vašem Volvu besprijekorno i osvježeno izdanje.

Prijavite se na servis

Sigurnosna poboljšanja

Nadogradite svoj Volvo najnovijom sigurnosnom tehnologijom

Sigurnosna poboljšanja koja razvijamo u Volvu godinu za godinom smanjuju broj ozlijeđenih u našim vozilima i drugih sudionika u prometu. To uključuje i tehnologije asistencije koje su jedne od glavnih razloga zbog kojih su Volvo vozila najsigurnija na svijetu.

Za još sigurniju vožnju u Vašem Volvu u posebnoj ponudi za samo 463 HRK* nudimo nadogradnju četiriju funkcija IntelliSafe koje smo razvili nakon što ste kupili svoj Volvo.

Nadogradnju nudimo za vozila XC90, S90, V90 i V90 Cross Country modelnih godina 2016 – 2018 te vozila XC60 modelne godine 2018 koja su već opremljena sustavom IntelliSafe.

Nove funkcije IntelliSafe:

Sustav pomoći za ostajanje u traci sprječava nenamjerno napuštanje kolnika – ako prijeđete oznaku unutarnjeg ruba vozne trake, sustav Vam pomaže usmjeriti vozilo nazad u vozni trak, a ako je potrebno, aktivira i kočnice kako biste ostali na cesti.

Nadogradnja sustava BLIS za prepoznavanje vozila u mrtvom kutu s pomoći pri upravljanju –
postojećem sustavu BLIS koji služi za upozorenje, dodaje se nova funkcija koja može Vaše vozilo nježno usmjeriti nazad u prvotni vozni trak ako u trenutku promjene trake u Vaš mrtvi kut stupi drugo vozilo.

Sustav za sprječavanje sudara s nadolazećim vozilom pomaže Vam pri upravljanju kako biste izbjegli sudar s nadolazećim vozilom. Ako prijeđete preko ruba svoje vozne trake u suprotan smjer vožnje, Vaš će se automobil vratiti nazad.

Sustav izbjegavanja naleta s kočenjem sigurnosna je novost Volvo koja kao prva na svijetu razaznaje približavanje vozila koje vozi u pogrešnom voznom traku. Ako se sudar ne može izbjeći, vozilo automatski koči kako bi smanjio posljedice udarca.
 

* Od modelne godine vozila ovisi koje funkcije je potrebno nadograditi. U cijenu nije uključen radni sat nadogradnje.

Prijava na servis

Vrhunske i personalizirane usluge

Zašto posjetiti ovlašteni Volvo servis?

Višestruke prednosti koje pružaju stručni mehaničari, inovativne metode rada marke Volvo i originalne zamjenske dijelove možete dobiti samo u ovlaštenom Volvo servisu.

Tu Vam osiguravamo vrhunske i personalizirane usluge: specijalizirani stručnjaci u najkraćem mogućem roku popravljaju Vaš Volvo, a uz to Vam je u svakom trenutku dostupan Vaš osobni servisni savjetnik koji Vas može neposredno i detaljno posavjetovati o Vašem vozilu.

Prilikom svakog Vašeg posjeta s Vašim se Volvom povezujemo preko VIDA programa koji stvara kontrolni popis provjera ovisno o prevezenim kilometrima. U skladu s uslugom Volvo Service 2.0 brinemo o nadogradnji programske opreme Vašeg vozila najnovijim ažuriranjima koji su rezultat suradnje Volva s vozačima i korisnicima vozila. U Vaše vozilo ugrađujemo samo originalne dijelove koji omogućuju istinsko Volvo iskustvo, potpunu sigurnost i savršenu udobnost.

Cjelokupan popis usluga Volvo servisa

 • Očitavanje pogrešaka
 • Zamjena motornog ulja i filtera te filtera kabine
 • Ovisno o servisnom intervalu, vrši se zamjena: svjećica, filtera zraka motora, pomoćnog remena, filtera za gorivo, zupčastog remena i kočione tekućine (svake dvije godine)
 • Nadogradnja programske opreme
 • Provjera: sigurnosnih pojaseva, baterije, metlice brisača, stanja pneumatika i tlaka zraka, sustava hlađenja i otpornosti od smrzavanja, mogućeg curenja motornog ulja i ulja iz mjenjača, upravljanja i prednjeg ovjesa, manšeta na poluosovinama i kardanu, stanja vodova i kočionih cilindara, obloga kočnica i diskova, parkirne kočnice, hidrauličkog kočionog sustava, stražnjih opruga u skladu sa servisnim intervalom, provjera i ponovno punjenje svih tekućina u motornom prostoru
 • Čišćenje unutrašnjosti vjetrobranskog stakla (ispred kamera i radara)
 • Dolijevanje tekućine za vjetrobransko staklo
 • Unutarnje čišćenje vozila
 • Postavljanje podsjetnika na servis

Prijava na servis

Ažuriranje sučelja

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razumije Vas

Jezik sučelja omogućuje Vam da razumijete obavijesti koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inozemstvu nudimo ažuriranje sučelja na odabrani jezik.


Promijenite jezik sučelja u promotivnoj ponudi
Za vozila stara od 4 do 8 godina već od 1.030,00 HRK
Za vozila stara 8 i više godina već od 905 HRK

Prijava na servis

Besplatno ažuriranje karta

Bezbrižno snalaženje cestom

U ovlaštenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za vozila s sustavom Sensus modelne godine od 2011 do 2014. dostupno je po povoljnoj cijeni od 540,00 kn, a svako sljedeće ažuriranje je besplatno.

Ažurirajte navigacijski sustav

Obavijest

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se