Novosti

Velika rana potražnja kupaca za potpuno električnim Volvom XC40 Recharge P8 AWD

Volvo Cars je na odabranim tržištima službeno otvorio narudžbe za XC40 Recharge P8 AWD, prvi potpuno električni automobil tvrtke temeljen na uspješnom SUV-u XC40.

Više

Uspjeh SUV vozila donosi Volvu šesti uzastopni rekord prodaje i više od 700.000 prodanih vozila

Volvo Cars postavio je novi, šesti uzastopni svjetski rekord prodaje u 2019. godini, čime je prvi puta u svojoj 93-godišnjoj povijesti srušio prodaju od 700.000 vozila. Tvrtka je zabilježila prodaju od 705.452 vozila u 2019. godini, odnosno povećanje za 9,8 posto u odnosu na 2018. godinu, što je uvelike nadmašilo rast na cjelokupnom tržištu u svim regijama.

Više

Volvo Cars radikalno smanjuje emisije ugljičnog dioksida u okviru novog ambicioznog klimatskog plana

Volvo Cars je predstavio jedan od najambicioznijih planova u automobilskoj industriji, čiji je cilj smanjiti svoj ugljični otisak po automobilu za 40 posto između 2018. i 2025. godine. Ovo je prvi opipljiv korak vezan uz ambicije tvrtke Volvo Cars da do 2040. godine postane klimatski neutralna tvrtka.

Više

Volvo Cars se priključuje revolucionarnome paneuropskom pilotskom projektu razmjene sigurnosnih podataka

Volvo Cars udružuje snage s ostalim proizvođačima vozila, pružateljima usluga i zemljama u revolucionarnome paneuropskom pilotskom projektu razmjene podataka iz prometne sigurnosti koji obuhvaćaju automobile i infrastrukture kako bi se unaprijedila sigurnosti na cesti za sve.

Više

Volvo Cars i POC razvijaju prve testove sudara automobila i biciklističkih kaciga u svijetu

Volvo Cars, prvak sigurnosti u automobilizmu, udružuje se s vodećim švedskim sportskim i sigurnosnim brendom POC u seriji testova sudara biciklističkih kaciga i automobila, po prvi put u svijetu, u okviru novog revolucionarnog istraživačkog projekta čiji je cilj dodatna zaštita biciklista. 

Više

Volvo Cars i Varjo predstavljaju prvu uporabu miješane stvarnosti za razvoj automobila u svijetu

Budućnost razvoja automobila je stigla: Volvo Cars i Varjo, finski proizvođač vrhunskih naočala za obogaćenu stvarnost, kreirali su prvi pristup miješane stvarnosti za ocjenjivanje prototipa, modela i tehnologija aktivne sigurnosti u svijetu.

Više

Novost iz Volvo Cars Hrvatska - konfigurator automobila dostupan na volvocars.hr

Tvrtka Volvo Cars nastavlja s provođenjem promjena u misiji nazvanoj „Freedom to Move“ nudeći sigurnu, osobnu i održivu uslugu mobilnosti umjesto tradicionalne maloprodaje. 

Više

Volvo Car Group sklopio dogovore o opskrbi baterijama u vrijednosti od više milijardi dolara s proizvođačima CATL i LG Chem

Volvo Car Group sklopio je dugoročne dogovore s vodećim proizvođačima baterija, tvrtkama CATL i LG Chem, koji će osigurati opskrbu litij-ionskim baterijama u vrijednosti od više milijardi dolara za buduće generacije modela vozila Volvo i Polestar.

Više

Modeli vozila Volvo diljem Europe međusobno će se upozoravati na sklizak kolnik i druge opasnosti

Tvrtka Volvo Cars, kao još jedan korak u unapređenju prometne sigurnosti, uvodi predvodničku sigurnosnu tehnologiju – prvu tehnologiju te vrste u automobilskoj industriji koja je na raspolaganju diljem Europe.

Više

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se